PUBG Mobile oyununu bilgisayarınızdan klavye ve mouse ile rahatça oynayabilmeniz için PUBG Mobile için en iyi Emülatörleri biraraya getirdik.
PUBG Mobile bilgisayarda oynanır mı?
PUBG Mobile’ı bilgisayardan oynamak için ilk yapmanız gereken bilgisayarınıza bir PUBG emülatör programı kurmak.
PUBG Mobile Emulator nedir?
“PUBG Emulator” mobil cihazlarla oynanabilen PUBG Mobile oyununun, bilgisayar ortamında da oynanmasını sağlayan sürümdür. PUBG Emulator ve PUBG oyunları birbirlerinden farklıdır.
PUBG Mobile Emülatör kullanan kişiler sadece mobile kişiler ile eşleşebiliyorlar. PC üzerinden PUBG oynayan kişiler ile eşleşmeniz mümkün değil. PUBG Mobile Emülatör ile ücretli PUBG oynayanları birbirinden ayıran sistem doğru kişileri birbiri ile eşleştirerek oyunun aynı zamanda adil bir şekilde oynanmasına da yardımcı oluyor. Ücretli oynayanların haklarını gasp etmiyor.
PUBG Mobile hangi Emülatörü kullanmalı?
Piyasada bir çok emülatör var bunların arasında en işe yarayanları aşağıda anlatacağız.
PUBG Mobile için en iyi Emülatörler
Ko Player
Klasik emülatör özelliklerini taşıyan Ko Player programının en güzel yani, diğer seçeneklere göre daha az reklam göstermesidir. Sıkıcı reklamlardan bıktıysanız, Ko Player denemek için ideal bir emülatör olarak öne çıkıyor. Biraz grafiksel sorunları ilk dönemlerde sıkıntı olsa da, geliştiricileri bu sorunları da yeni güncellemelerle aştılar.
MeMu Play
Sadece akıllı telefonlarda oynanan oyunları, bilgisayar ekranında oynamaya ne dersiniz? MeMu Play klasik bir emülatör olmanın yanında, daha çok oyun odaklı geliştirilmiş bir program olarak ön plana çıkıyor.
Nox Player
Diğer emülatörlerin önemli bir kısmı Justice League ve PUBG Mobile gibi büyük boyutlu oyunların bilgisayarda oynanmasında sıkıntı çıkarırken, Nox Player bu oyunları da rahatça oynayabilmenizi sağlıyor.
BlueStacks 4
Uzun yıllardır piyasada olması nedeniyle Windows için en iyi Android emülatörleri arasında en fazla bilinen BlueStacks, kalitesiyle de tercih ediliyor. Hem arayüz olarak ve hem de fazla kasmadan kullanılan bir program olması, onu öne çıkaran özellikleridir.
Droid4X
Listemizde yer alan diğer emülator programları gibi adı şanı fazla olmasa da, güçlü bir performansa sahip olması ve diğerlerinden kalır yanının olmaması Draid4X emülatörü listemize dahil etti. Üstelik bu programın en önemli özelliği, başka bir program kullanmada video kaydı yapılabilmesidir.
PrimeOS
Ücretli ve ücretsiz sürümleri bulunan emülatör, iyi bir oyun performansına sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Akıllı telefonunuzdaki neredeyse her özelliği bilgisayarınızda kasmadan kullanabileceğiniz PrimeOs emülatörünün ücretsiz sürümünde, reklamlar biraz can sıkıcı olabiliyor. Ancak ücretli sürümü, reklamsız olduğu gibi daha fazla özellik sunuyor.
LDPlayer
Windows için en iyi Android emülatörleri listemizde, yine oyun odaklı programlardan biri LDPlayer’dır. Oyun kontrollerini çok rahat bir şekilde yapabileceğiniz program, bilgisayar klavyesi ve fare ile sağladığı harika eşleşme ile oldukça kullanışlıdır.